Klasslaget

Det är olikheterna som vi lär oss av!

Första läxan i klass 4!

Den första  läxan blir att visa dina föräldrar vår klassblogg,  visa den här läxan, var de kan hitta veckobrevet, öppna det och tillsammans läsa igenom vad som står där! Veckobrevet finns förstås på Lärum också, men många tycker att det är lättare att läsa det här så då kan du välja.

När du gjort detta skriver du en kommentar i kommentarsfältet här nedanför och trycker på SKICKA KOMMENTAR. Kommentaren behöver sedan godkännas av oss lärare innan den syns – så du behöver inte tro att något inte fungerar när den inte syns på en gång. Den blir synlig först när vi godkänt den! Lycka till!

Nästa

Homework number one

12 kommentarer

 1. Maja

  Nu har jag och mamma läst veckobrevet tillsammans

 2. Lilly

  Nu har vi läst veckobrevet.

 3. Olle

  Nu har vi läst veckobrevet tillsammans!

 4. Nora

  Nu har jag visat mamma och pappa läxan

 5. Emanuel

  Nu har jag visat mamma och pappa läxan!

 6. Disa

  Nu har jag visat mamma klasslaget.

 7. Meja

  Nu har jag visat pappa läxan😝

 8. Alicia

  Hej nu har jag visat mamma sidan.

 9. Edvin

  Jag har gjort första läxan. Men först hittade jag inte kommentarsfältet.

 10. Nu har jag och pappa läst veckobrevet tillsammans och nu ska vi fixa punkteringen på min cykel.

 11. William

  Nu har vi läst veckobrevet tillsammans!

 12. Lena Åkersten

  Nu har jag och pappa läst veckobrevet tillsammans och nu ska vi fixa punkteringen på min cykel.

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén